Såg detta på Halv åtta hos mig! Måste jag prova, verkade vara supergott!
Instruktioner
- Skär av nedersta biten av sparrisen, ca 1.5 cm, kastas. Skär sedan av sparrisknoppen då den skall sparas för att dekorera soppan med. Koka knopparna i lättsaltat vatten i ca 1 minut.
- Låt rinna av på hushållspapper. Hacka resten av sparrisen i stora bitar. Hacka schalottenlök. Fräs i en kastrull med smör i och tillsätt sockret. Fräs ytterligare några minuter på låg värme. Tillsätt buljong och vitt vin.
- Låt koka ca 10 minuter. Mixa soppan ordentligt och låt den få ett uppkok. Smaka av med salt, peppar och citronsaft.
- Gör sedan ricotta- och bresaolarullen genom att blanda ricottaost, citronsaft och parmesanost. Lägg på crémen på bresaolan och rulla ihop till en rulle.
- Rör försiktigt ned grädden i soppan och dekorera med rullar och sparrisknoppar.
Publicerat den
12 oktober 2010
Liknande recept
Skriv kommentar