Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spröda risbollar med mjuk fyllning

 
  • Serverar: 28 portioner
Skriv ut

Spröda risbollar med två läckra smaksättningar. Välj en eller gör båda två! Från Allers nr 14/07.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör samman matfett, florsocker, vaniljsocker och den smaksättning du valt. Tillsätt kokosflingor och ris och rör samman till en smet. Forma smeten till små runda bollar.
  2. Doppa bollarna i ris och rulla dem i händerna så att riset fastnar. Sikta litet kakaopulver över risbollarna och förvara dem kallt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.