Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stor sats havrekakor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 50 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Ytterligare en enkel men god kaka. Går fort och lätt i matberedare.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla torra ingr i en matberedare ( eller för hand ). Tillsätt russin och det rumstempererade smöret. Kör ihop snabbt till en deg. Rulla bollar stora som en en-krona. Lägg glest på plåten, de flyter ut. Platta till med en gaffel Grädda mitt i ugnen, 175 grader i ca 15 min

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mahatma 2 juni 2009

    Toppenbra recept. Kakorna blev krispiga och jättegoda. De passar nog finfint till min "efter bröllops-brunch"

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.