Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sydläsk köttgryta smalmat

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

mycket god

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i små tärningar och fräs tillsammans med lök, svamp i margarin i en fetsnål panna. Lägg över alltsammans i en gryta. Häll i buljongtärning eller fond och vatten. Koka under lock tills köttet är mört ca 30 min. Skär skinkan i små bitar och lägg i grytan med vin, salt, peppar, soja. Gör en redning. Servera med kokt potatis eller ris. 6,5 points

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • tina62 27 september 2008

    Supergott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.