Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tigerbrownies med apelsinskal

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Annorlunda " marmorerad " bownies med både vit och mörk choklad

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret. Smält mörk och vit choklad över vattenbad i två skålar. Vispa ägg och socker ljust och och pösigt. Vänd försiktigt ner mjölet varvat med smöret i äggsmeten.
  2. Dela upp den i två skålar och vänd försiktigt ner den mörka chokladen i den ena och den vita chokladen i den andra.
  3. Klicka ut all smet i en liten bakpappersklädd långpanna ca25x35 cm. Strö över apelsinskalet. Dra lite slarvigt med en kniv genom smeten så att den marmoreras. Grädda i 20-25 minuter eller tills kakan är nästan genomgräddad, den ska fortfarande vara lite kladdig inuti. Låt kakan svalna och skär den sedan i rutor

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.