Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomatcarpaccio med burrata och hallon

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Krämig burrata toppar tomatcarpaccio med hallon.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva tomaterna tunt med vass kniv och lägg ovanpå en tunn bädd av gröna blad på ett stort fat. Krydda med flingsalt, peppar och olivolja.Riv isär hallonen i mindre bitar och blanda försiktigt med hallonbalsamico, låt dra några minuter.
  2. Toppa tomaterna med riven burrata, ringla över hallon och hallonvinäger och strö över basilika före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.