Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsbakad fläskfié med vitlök och god sås

 
Skriv ut

helggott!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Marinera köttet i några timmar, gärna över natten. Stek filén gyllenbrun i basilika oljan från tomaterna.Ta upp köttet och skär en djup skåra i filén.
  2. Skär paprika och lök och fräs i samma panna som filén låg i. Tillsätt den pressade vitlöken. Ta upp grönsaksfräset och blanda i de strimlade soltorkade tomaterna. Diska ej pannan. Lägg filén i folie fyll skåran med osten och grönsaksfräset.
  3. Tryck ihop glipan den får ej vara större än 1 cm, lägg resterande grönsaker på köttet. Häll över 2-3 msk basilikaolja över köttet. In i ugnen på 175 grader i 30 min. Häll skyn som samlats i folien i en stekpanna, tillsätt 1,5 påse vitlöksmarinad + creme fraiche och blanda till en sås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.