Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnsstekt kyckling med gräslök och soltorkade tomater

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott och enkelt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader
  2. Stek kycklingfiléerna på båda sidor i en stekpanna med lite olja. Lägg filéerna på ett ugnssäkert fat och ställ in i ugnen, ca 15-20 minuter. Om du är osäker på om kycklingen är genomstekt sä skär i en bit och se att köttsaften inte är röd.
  3. Blanda under tiden ihop finhackade soltorkade tomater, kycklingfond och kryddorna i en liten kastrull. Koka ihop med grädden till en krämig sås.
  4. Koka tagliatellen enligt anvisningarna och servera med kycklingfiléerna och en klick sås. Riv lite parmesan över.
  5. Servera ruccolasallad och tomater till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.