Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ugnstekta rotfrukter

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Supergott och nyttigt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225 grader.
  2. Skala alla rotfrukter. Dela dem i bitar (ej för smått). Skär purjon och paprikorna i bitar. Lägg allt i en stor ugnsform.
  3. Blanda kalvfonden med vattnet och häll över rotfrukterna. Krydda efter smak med flingsalt och svartpeppar. Ca 45 minuter i ugnen eller tills rotfrukterna känns mjuka.
  4. Serveras med köttfärsbiffar, kycklingfiléer eller kotletter och en kall sås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.