Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Våfflor på bovete med karamelliserad apelsin och kanel

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Frasvåfflor går att äta med mer än sylt och grädde. Pröva med kaneldoftande apelsin och turkisk yoghurt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop smeten i en bunke och låt stå och dra i minst 30 minuter. Grädda våfflorna med lite smör.
  2. Filéa apelsinerna och strö kanel över. Hetta upp en stekpanna och strö socker i botten på pannan. När sockret smält, tillsätt apelsinerna och smöret. Stek i ½-1 minut.
  3. Toppa våfflorna med kaneldoftande apelsinfiléer och turkisk yoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.