Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vaniljglass med hallon och whiskeysås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Busenkelt och så gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda grädde, socker och sirap i en kastrull. Låt koka på svag värme till en tjock sås ca 15 minuter. Tillsätt whiskyn.
  2. Fördela hallon och glass i 4 skålar och ringla den ljumma såsen över och servera genast.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • lena4 26 mars 2011

    Låter gott. Kan man inte ta blåbär i stället?

  • pihal 26 mars 2011

    Jag har inte provat med blåbär, men det låter gott tyckker jag. Prova.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.