Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk fullkornstopping

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

TIPS Perfekt på Crostini, Bruschetta,i en grönsallad eller som tillbehör till en varmrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj matvetet och låt rinna av i en sil.
  2. Låt paprikastrimlorna rinna av. Lägg dem sedan att torka på dubbelvikt hushållspapper. Blanda med vetet och tapenaden.
  3. Använd som pålägg på en bruschetta, crostini, i grönsallad eller som tillbehör till varmrätt

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.