Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk grön lasagne

 
Skriv ut

Mycket god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs löken i smör. Tillsätt tomater, tomatpuré, pressad vitlök, kall grönsaksbuljong, keso och fetaost. Koka upp alltsammans. Låt koka i 15 minuter, till såsen tjocknar.
  2. Red av såsen med vetemjöl utrört i lite vatten och låt koka i ytterligare 5 minuter. Smaka av med basilika eller oregano.
  3. Lägg lasagneplattorna i en smord form. Varva plattor och sås. Avsluta det översta lagret med sås. Strö över riven ost och gratinera i 200 grader i 40 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.