Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk kålpudding

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Korv eller skinka passar bra som tillbehör för den som inte vill äta helt vegetariskt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka matvetet i vattnet smaksatt med tomatpure'n och saltet ca 10 minuter.Skiva purjolöken. Blanda med matvetet och de krossade tomaterna och koka ytterligare 5 minuter.
  2. Skär kålen i strimlor och bryn den i matfettet. Varva kålen med matvetet i en smord ugnsäker form. Börja och sluta med kål.
  3. Grädda kålpuddingen i 175 grader 30-40 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.