Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk lasagne

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Min godaste lasagne! Jag avgudar mig själv för den här.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina spenaten. Krydda med spiskummin och tillsätt keson.
  2. Skala och hacka löken samt vitlöken. Fräs den i olja. Rör ner löken i de krossade tomaterna som du sedan kryddar med basilika, salt och peppar.
  3. Smöra en ugnsform. Häll ner lite av tomatsåsen. Varva sen med lasagneplattor och spenaten, glöm inte att blanda ner soltorkade tomater. Strö över osten längst upp.
  4. Grädda längst ner i ugnen på 225 g i ca 30 min

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.