Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk lasagne

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Detta måste ni bara prova

Ingredienser

Instruktioner

Hacka löken och riv morötterna. Blanda lök, morötter och tomater i en kastrull. Låt puttra 10 minuter. Salta och peppra efter smak. Häll hälften av såsen i en smord form. Lägg på två plattor, bred på keso och födela spenaten ovanpå. Lägg ett till lager med plattor och häll på resten av såsen. Strö på osten. Grädda i 225 grader ca 30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.