Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk Lasagne

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Lätt fixat men tar lite tid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken och fräs i en gryta med matfett tills att den mjuknat lite. Lägg i buljongtärning och krossade tomater. Krydda med oregano, svartpeppar och salt. Koka upp och ställ av från plattan.
  2. Varva tomatsåsen, lasagneplattor och keso i en ugnsfast form och avsluta med tomatsås och riven ost uppe på.
  3. Ställ in i ugnen på 200 grader. Tillagningstiden varierar beroende på lasagneplattor. Kolla på förpackningen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.