Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk lasagne

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Lasagneplattor och squash varvas med en smakrik sås med lök, tomater, keso och kryddor. Den går utmärkt att tillaga dagen före serveringen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Skala och hacka löken. Skär squashen i skivor.
  2. Fräs löken i smör i en kastrull 2-3 min. Smula ner en buljongtärning. Tillsätt vatten, vitlök, tomater, tomatpuré, keso, basilika, oregano, salt och peppar. Låt koka under omrörning utan lock ca 15 minuter.
  3. Varva lasagneplattor, squash, och sås i en smord ugnssäker form.Avsluta med sås. Strö över ost.
  4. Grädda lasagnen i nedre delen av ugnen ca 50 min.
  5. Servera med sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.