Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk lasagne

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En god och mustig lasagne där man kan variera grönsakerna efter vad man har hemma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skålla och skala tomaterna till tomatsåsen och lägg dem i en mixer tillsammans med lök och tomatpuré. Kör till en smidig sås och smaka av med kryddor.
  2. Koka upp mjölk och grädde till ostsåsen och red av med mjölet. Blanda i osten och rör tills den smälter, smaka av med kryddor.
  3. Fräs morötter, paprika, lök och vitlök tills det tar färg (ska inte mjukna). Blanda i tomatsåsen och låt sjuda ihop.
  4. Varva tomatsås, lasagneplattor och ostsås i en form och lägg mozarellaost ovanpå.
  5. Grädda i mitten av ugnen på 225 grader i ca 20 minuter. Servera med sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • saxa 16 oktober 2010

    God men jag kommer nog göra lite mera ostsås nästa gång. Tänkte använda krossade tomater istället för plommontomater men tog fel så det blev passerade tomater resultatet blev ändå mkt bra.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.