Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk lasagne

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkelt och snabbt tillagat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret i en kastrull och vispa ner mjölet, låt det fräsa nån minut utan att det bränner fast. Häll på mjölken under omrörning. När det blivit varmt så häller du i parmesanosten och rör om.
  2. Skala och tärna zucchinin, fräs den snabbt i en stekpanna eller gryta. Häll på tomaterna och de sköljda linserna och låt det bli varmt. Häll på basilikan och rör om.
  3. Lägg i ett lager pastaplattor i botten och täck med tomatblandningen. Häll på lite ostsås. På med nästa lager pastaplattor och upprepa med tomatblandningen och ostsåsen. Lägg ett sista lager pastaplattor och häll över återstående ostsås. Strö över den rivna osten.(Gärna västerbotten eller liknande)
  4. In i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter. Låt den stå 5-10 minuter och sätta sig innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.