Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk lasagne

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Som nybörjarvegetarian får man experimentera lite. Jag tog vad som fanns hemma i skåpen, och fick höga betyg av min försökskanin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka lök, pressa vitlök och riv morötter grovt. Fräs tillsammans. Tillsätt de krossade tomaterna. Krydda och låt koka upp.
  2. Smörj en ugnssäker form och varva tomatsås med lasagneplattor, mozzarella- och fetaost och den grekiska yoghurten. Strö riven ost överst och tillaga i ugnen 20 minuter.
  3. Klar att servera med en fräsch sallad. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.