Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk "leverpastej"

 
Skriv ut

Dansk grovmalen leverpastej kan man tro är svår att göra vego. Men det här är så nära originalet att man får rysningar av välbehag. En krämig och fyllig pastej som är superläcker! Laktosfri och äggfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Hacka löken fint och fräs i smör eller olja tills den mjuknar. Skrapa ner i en skål. Häll på grädde och rör ner havregryn, ströbröd, smulad jäst och kryddor. Blanda väl.
  3. Skrapa ner smeten i en form som rymmer 5 dl. Baka pastejen i ugnen i 1 timme. Låt svalna helt i kylen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.