Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk linscurry

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En krämig linssgryta som kan serveras med ris. Linserna ska inte sköljas, de står för sältan i receptet. 470 kalorier per portion 16 g fett 22 g protein 59 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatis och lök. Tärna potatisen och hacka löken. Dela, kärna ur och skär chilin i små bitar. Fräs potatis och lök o oljan 1-2 minuter. Blanda i vatten och yoghurt, sjud ca 10 minuter tills potatisen mjuknat.
  2. Blanda i avrunna linser och vänd ner spenat. Späd med lite mera vatten om det behövs och låt allt bli genomvarmt. Garnera med lite curry inför servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.