Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk risotto

 
  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

Detta brukar jag laga då jag kokat för mycket ris, det är tacksamt med risotto, bara rensa kylen/frysen på grönsaker och låta inspirationen flöda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla rödlöken, hacka vitlöken, dela paprikan i bitar och strimla moroten fint, ev kan du riva den på den grova sidan av rivjärnet.
  2. Fräs lök (röd och vit), qourn, paprika och morot i oljan. Tillsätt haricots vertsen. Vänd ner det kokta riset, krydda och låt det bli varmt, vänd till sist ner tomten, bladspenaten och osten.
  3. Servera med en fräch sallad och ev. lite extra soja om så önskas

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.