Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

vild köttbullsgryta

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En enkel och god gryta gjord på bl.a. färdigköpta köttbullar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka rödlöken och stek den mjuk i smör i en stekpanna, tillsätt köttbullarna och stek på svag värme. Strö över timjan. Finhacka enbären. Ansa champinjonerna och stek dem i smör i en kastrull, krydda. Pudra över mjölet och blanda väl. Tillsätt vätskan, crème fraiche och mjölk och koka upp under omrörning. Tillsätt kryddor, soya och gelé. Låt såsen sjuda några minuter. Häll såsen över köttbullar och lök.
  2. Servera gärna tillsammans med kokt potatis, kokt brysselkål och gelé.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.