Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vitlöksrostad färskpotatis med örtolja och hyvlad parmesanost

 
Skriv ut

Supergott tillbehör till grillat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Tvätta potatisen noga och lägg den i en långpanna. Skiva vitlöken och lägg den över potatisen. Ringla över olivolja och strö på flingsalt. Blanda runt.
  3. Rosta i ugnen i 35-40 minuter tills potatisen blivit genomstekt och fått fin gyllene färg.
  4. Mixa örter och olivolja till en slät olja och smaka av med salt. Lägg upp den varma potatisen och eventuellt ruccola eller babyspenat på ett fat och ringla örtolja över.
  5. Avsluta med att hyvla på rikligt med färsk parmesanost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.