Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vol-au-vent med krabb och champinjonstuvning

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

mammas sparade urklipp

Ingredienser

Instruktioner

Vol-au-vent är ett bakverk - smördegsbotten med "galler" som värms i ugnen efter anvisning på förpackningen. Den serveras med en god varm fyllning. Sila av spadet från krabban och champinjonerna. Mät det. Fräs matfettet och champinjonerna. Strö på mjölet och späd med vätskan. Låt koka någon minut. Rör i grädde så att stuvningen blir lagom tjock. Finfördela krabban i stuvningen och låt den bli varm. Smaka av med dillen. Fyll den värmda vol-au-venten med stuvningen och servera den genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.