Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Zucchini och kantarellsås med tagliatelle

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mums! Tips! Man kan byta ut kantarellerna mot andra färska svampar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva lök. Rensa kantarellerna och fräs ut vätskan i en torr panna. Tillsätt hälften av Milda Culinesse och den skivade löken i pannan. Låt fräsa 1-2 minuter. Häll i MIlda mat extra och smaka av med salt, socker, peppar och finhackad persilja.
  2. Koka tagliatelle enligt anvisningar på paketet.
  3. Strimla zucchinin med potatisskalare. Fräs zucchinistrimlorna i Milda Culinesse. Blanda zucchinin med den nykokta pastan och servera med kantarellsåsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.