X

Brödpinnar recept

Laddar...
Din sökning gav 13 träffar
Smulans brödpinnar

Farligt goda pinnar om man älskar bröd. Jättegoda att dippa i färskost, har blivit efterfrågade hos mig sen jag bjöd på dem vid ett kalas som förrätt tillsammans med flera olika färskostar och grönsak..

Mellans kalla buffé

Jag lade spegelglas på ca 3 meter arbetsbänk i köket och dukade upp på det. Jag lade fram sparsamt av kött och räkor och fyllde på efterhand eftersom det vid öppet hus kan ta några timmar innan alla h..

Grissini

Detta är festliga brödpinnar som man kan ha antingen som tilltugg till drinken eller på buffén. Jättegoda!!! Och roligt att ha gjort dem själv istället för köpta.


Grissini med salvia och svartpepp..

Vanliga brödpinnar med lite kryddor. Degen kan jäsa länge på sval plats, upp till fem timmar. Det är viktigt att man försöker få grissinin att bli så jämntjocka som möjligt. När de är helt torra håll..Brödpinnar med flingsalt & oregano
Brödpinnar med flingsalt & oregan..

Brödpinnar är bland det enklaste och godaste snackset du kan göra själv! Och det är alltid uppskattat och har en rykande åtgång. Jag brukar servera dem till ett glas bubbel när vi får middagsgäster ..
Grissini
Grissini

Rör ut jästen ifingervarmt vatten. Tillsätt olja, salt, socker, ägg och nästan allt mjöl, spara lite till utbakningen. Arbeta ihop till en smidig och fast deg. Täck över och låt den jäsa ca 30 min. Ta..

Hussini
Hussini

Huså bröds tolkning av Italienska grissini kallas självklart för Hussini. De knapriga brödpinnarna är relativa lätta att baka. Degen ska vara ganska lös i konsistensen.