Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili con Carne

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Chili på mitt vis. Ungarna älskar den! Blir det färs över från tacokvällen så är detta perfekt att följa upp med. Gott till är Majsbröd och Créme fraiche blandat med italiensk salladskrydda (topping)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda bönorna med färsen i en gryta och rör om. Tärna grönsakerna. Vänd ner den råa löken och den tärnade paprikan. Låt puttra i 10 minuter. Vänd ner tomathacket och låt detta puttra med ett par minuter.
  2. Värm bröden och lägg dem under handduk.
  3. Servera chilin med bröden och ställ fram en skål med "topping" - den svalkar om man tycker att chilin är för het.
  4. Ät och njut - det gör vi!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.