Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Gott till fredagskvällen.

Ingredienser

Instruktioner

Putsa och strimla filèn. Lägg den i en eldfast form, salta och peppra mellan lagren. Strö över rikligt med klippt persilja Strimla purjo, hacka svampen. Fräs lök och svamp tills vätskan har kokat in. Tillsätt grädden, senapen och pressad vitlök. Rör om och låt puttra i 4-5 minuter. Smaka av med soja, salt och peppar Häll såsen över filèn och grädda i mitten av ugnen i 30- 40 minuter Servera med ris och en grönsallad till

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bitten56 27 januari 2013

    Hejsan! Detta var riktigt gott. Hade kantareller istället för champinjoner. Kommer att göras många gånger.Det blir 5 poäng av oss.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.