Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het potatissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God potatissallad med lite het smak som är väldigt enkel att göra. Passar till stekt kyckling, kött eller kryddig korv. Idag när jag gjorde den hade jag rökt fläskfilé, sallad och bearnaisesås till. MUMS!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och koka potatisen.
  2. Skala och skiva vitlöken. Kärna ur och skiva den spanska pepparn.
  3. Fräs vitlök och peppar på svag värme i några min tills det är mjukt men inte bränt. Ta av från värmen och rör i rosmarin.
  4. Häll av potatisvattnet och skär potatisen i skivor. Lägg upp på ett fat.
  5. Krydda med salt och peppar. Skeda över den heta oljan med kryddorna. Blanda ordentligt men försiktigt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.