Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knäckebröd - Glutenfritt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett helt otroligt gott knäckebröd

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla torra ingredienser. Tillsätt oljan och det kokheta vattnet och blanda väl. Dela degen i två delar Lägg en del på ett bakplåtspapper Lägg ett bakplåtspapper ovanpå degen och tryck ut den med händerna. Kavla därefter ut degen till en väldigt tunn deg. Flytta över på en plåt. Gör samma sak med den andra halvan av degen.
  2. Grädda i ca 45 minuter i 150 grader

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.