Kroppkakor recept

Laddar...
Din sökning gav 39 träffar

Lottas klassiska Kroppkakor

När jag var på Öland för första gången blev jag så förtjust i Kroppkakor. Tillagar inte det så ofta då det är ganska omständigt. Väl när de är klara, så njuter jag fullständigt:-)
Kroppkakor a la Kerran

Så många recept, så många olika varianter. Jag har stulit lite här och där under åren. Och kommit fram till att så här blev mina och de är mycket populära hos både släkt och vänner.


Saffranskroppkakor

Kroppkakor är gott så varför inta prova med lite saffran i! Frys in och ta fram till julbordet. Stek dom lätt i stekpanna före servering!Mammas kroppkakor

Kroppkakor är nr 1 för mig. Har egentligen inget handlag för det men mammas kroppkakor...................mängden mjöl är svårt att säga. Brukar vara olika varje gång men prova er fram.
Bosses Kroppisar

Der blev faktiskt goda, trots att jag aldrig gjort kroppkakor förut, men jag har ju min andra bibel, nämligen Konsums kokbok, där läser jag och får inspiration. Man behöver ju inte följa alla recept s..Kroppkakor
Kroppkakor

Klassiska kroppkakor med lingon och smör.

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs recept

Småländska kroppkakor
Småländska kroppkakor

Det här receptet är ungefär detsamma som min mor brukade göra. Det har aldrig tidigare varit nedtecknat eller publicerat, det har alltid tillagats på gehör. Ibland kan det variera lite med mängden mjö..

Skrivet av jan-gunnar-j
för över 2 månader sedan
Läs recept

Kroppkakor
Kroppkakor

Skär bort svålen på fläsket och tärna det. Skala och hacka löken och fräs dem med fläsket i en stekpanna. Krydda med kryddpeppar. Låt det kallna. Skala potatisarna. Koka dem mjuka i lättsaltat vatten...

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs recept


Vegetariska kroppkakor
Vegetariska kroppkakor

De här godingarna har jag gjort i 20 år! Till jul brukar vi göra dem små, och sen steka de i halvor. Även min köttätande släkt gillar de! Går bra att frysa in.