Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sparris med örtolja och parmesan

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Jag tycker sparris är jättegott och det här är en enkel och god förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa olivolja, örter, salt och peppar till en slät, grön olja. Skär eller bryt av den nedre träiga biten av sparrisen och koka sparrisen i lättsaltat vatten 2-5 min. Sparrisen ska vara nätt och jämnt mjuk. Lägg upp på tallrikar.
  2. Toppa med hyvlad parmesan och cashewnötter.. Ringla över örtoljan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.