Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Basilikaolja

(1 kommentar)  
Skriv ut

Basilikaolja är gott att ringla över sallader,över pasta, att dekorera tallrikar med... ja, det är alltid bra att ha en flaska basilikaolja hemma!

Ingredienser

Instruktioner

Mixa samman basilika och olja till en jämn, grön olja. Häll upp den på en tätslutande flaska och låt stå i rumstemperatur. Den håller sig dessutom bäst om man lindar in flaskan i aluminiumfolie. Oljan behöver stå ett dygn före användning och håller sig sedan i flera veckor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • monix 25 juli 2008

    Hej! Verkligen JÄTTEGOD basilikaolja. Igår ringlade vi olja på nybakat bröd.Mums. Jag undrar om den skall förvaras i rumstemperatur? Mvh Mx

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.