Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bovetekakor (mjölk & glutenfritt)

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Goda allergivänliga kakor som man kan variera med olika smaksättningar..

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 180°.
  2. Rör ihop smör, socker, havregryn, bovetemjöl och kryddan. När det ser grynigt ut knäcker du i ägget och rör lite till så att det blir en jämn smet. Forma smeten till 12 små bollar och platta ut till ca 1 cm tjock.
  3. Grädda i ca 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.