Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bruna bröd

 
  • Serverar: 90 portioner
Skriv ut

Min barndoms favorit bland kakor!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175-200 grader.
  2. Rör smör och socker poröst. Blanda bikarbonaten med ägget innan det hälls i smeten. Tillsätt mjöl och resten av ingredienserna.
  3. Låt degen vila i kylskåp över natten.
  4. Rulla degen till små kulor, ungefär som en tia i storlek. Lägg på bakplåtsklädd plåt och platta till dem något.
  5. Grädda ca 8 min, kakorna ska se "torra" ut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.