Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bruschetta con funghi

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Passar utmärkt som förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Dela svamparna på längden och skär rödlöken i strimlor. Stek bröden gyllenbruna i hälften av olivoljan och låt dem sedan rinna av på en bit hushållspapper. Stek svamparna på hög värme i resten av olivoljan, tillsätt rödlök, vitlök och smör. Rör om i pannan. Häll i grädde och låt stuvningen få en krämig konsistens. Smaka av med salt, peppar och salvia. Fördela stuvningen på brödskivorna och servera omedelbart.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.