Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cajun Style blackened chicken & whisky mac 'n cheese

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Resultatet av en kylskåpsrensning detta.... Låter gott....

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att "svärta" kycklingen i en gjutjärnspanna eller gryta. Använd inget fett. Häll av vätskan som kokar ur kycklingen allteftersom. I med lite smör framåt slutet och svetta med löken.
  2. Häll över whisky och tomatpure och alla kryddor. Låt koka ihop till en ganska fast sås. Den skall mer "coata" kycklingen än att kycklingen simmar i den.
  3. Varva makaroner, kycklingsåsen och ost några varv. Avsluta med ost på toppen.
  4. Grädda i ugn på sisådär 225 grader tills osten fått färg (20-30 minuter?)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.