Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili con carne

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott, billigt och lättlagat

Ingredienser

Instruktioner

1. Hetta upp oljan i en panna. Lägg i köttfärsen och sedan löken. Krydda köttfärsen med salt och vitpeppar. 2. När köttfärsen är genomstekt, häll i vita bönor, chilisås och majs i pannan. Pressa ner en vitlöksklyfta i chilisåsen och smaka av med tabasco och worcestershire sauce. Låt puttra en stund på låg värme. 3. Servera med rostat bröd. Pitabröd är också gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.