Instruktioner
1. Smält smöret i en kastrull.
Ta av värmen och blanda ner chokladen, som du brutit i mindre bitar, tills den smält.
2.Dela och kärna ur chilifrukten. Finhacka den sen och blanda den med Plommonpuren.
3.Vispa socker och ägg vitt och luftigt. Blanda mjöl och bakpulver.Blanda chokladen och plommonpuren och vänd ned äggsmeten däri. Sikta därefter i mjölblandningen och blanda rejält.
4.Häll i en bröad och smord form, ca 24 cm med löstagbara kanter.
Grädda 40-45 min i 175 grader, mitt i ugnen. Låt svalna
5.Dela och kärna ur och strimla chilifrukterna. Blanda socker och vatten och låt puttra på spisen tills att det blivit gyllenbrunt. Vänd runt chilistrimlorna i caramelen. Tag sen upp strimlorna och låt dem svalna på bakplåtspapper.
6.Blanda Glasyringredienserna och bred över den svala kakan och garnera med chilifrukten.
7.NJUT