Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Currysoppa med ris och höns

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Äpplet i toppingen friskar upp den här goda och mustiga soppan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skala och finhacka löken. Fräs lök och curry i smör i en gryta ca 3 minuter. Blanda i mjölet och häll på buljong och grädde. Låt soppan koka utan lock ca 10 minuter. Blanda i mango chutney och krydda soppan med salt och peppar.
  3. Finstrimla hönsköttet. Tina ärterna enligt anvisning på förpackningen. Kärna ur och finstrimla äpplet. Blanda hönskött, ärter, äpple och gräslök.
  4. Fördela riset i skålar. Häll över soppan och toppa med hönsblandningen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.