Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dukanska kanelbullar

 
Skriv ut

Dukanvänligt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula jästen och blanda den med fingervarm mjölk.
  2. Tillsätt 1 msk sötningsmedel och 1 msk Maizena. Låt jäsa 20 minuter.
  3. Blanda resten: Maizena, sötningsmedel, havrekli, kesella, ägg, salt och kardemumma.
  4. Blanda ihop all smet och arbeta till en deg. Jäs 30 minuter till.
  5. Arbeta degen på en bänk och strö över Maizena.
  6. Dela i små delar, kavla ut korta remsor och platta till lite. Fördela fyllningen på remsorna och rulla dem. Lägg på plåt och jäs i 15 minuter.
  7. Pensla med äggula och strö över sötningsmedel.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.