Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk med Crème fraîche

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Supergott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva och lägg purjolöksringarna i botten, lägg sen på fisken och salta och peppra. Rör ihop creme fraiche, vispgrädde och chilisås och häll över fisken.
  2. Ställ in i 200 graders ugn i mitten och låt stå i 20-30 minuter.
  3. Servera till ris, potatis eller potatismos

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.