Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskburgare

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Så otroligt goa och enkla att göra!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i små tärningar och blanda i övriga ingredienser. Forma 6 st burgare och rulla i ströbröd. (Använd gärna idealmjöl då paneringen blir finare) Stek!
  2. Blanda ihop dressingen och lägg burgaren på ett bröd, eller som vi har pitabröd. Fyll på med sallad och annat efter behag och häll över lite dressing.
  3. Ät och njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.