Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med parmaskinka och soltorkade tomater

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Skär bort "svansen" och "huvudet" på fläskfilén. Linda in den i parmaskinkan. Fäst med tandpetare. Bryn den vackert gyllenbrun. Stek klart i ugnen ( 90-100 C i cirka 55 minuter, köttets innertemperatur ska vara 65-68 C och färgen lätt rosa). Låt svalna. Dela filén i fyra jämnstora bitar. Ställ på ett ugnsäkert fat och täck ovansidan med tomattäcket, ca 1,5 centimeter tjockt. Pensla dem med lite chilisås smaksatt med vitlök och några droppar tabasco. Lägg tomaterna i en matberedare och mixa i cirka 10-15 sekunder.Tillsätt övriga ingredienser och mixa till en slät puré.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.