Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med salami och soltorkade tomater

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ursprungligen kommer receptet från Arla, men det har modifierats något.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°. Skär djupa skåror i köttet, lägg en vikt salamiskiva och en bit tomat i varje skåra. Lägg sedan köttet i en ugnssäker form. Vispa ihop grädde/crème fraiche och sambal oelek och häll det över köttet i formen.
  2. Stek i mitten av ugnen ca 20 min.
  3. Servera med pasta eller potatismos.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.