Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

enkelt och gott

Ingredienser

Instruktioner

Bryn och krydda filèn. Hacka och fräs löken. Lägg i stekgryta. Blanda i cremefraich , kötbuljong , worcestersås , soya , chilesås , vitlök och rose peppar. Om man inte vill ha rosepeppar hel kan man krossa och lägga ner den i en gasbinda så kan man ta upp den sen. Låt koka ihop ca 10 -15 minuter. Strö över hackad persilja innan servering. Gott med pressad potatis till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Helen Salomonsson 19 april 2008

    Den är verkligen god och rosépepparen kan man utesluta - hellre det än det där med gasbindan,,,, tycker man om kryddan så är det nog ok att bara krossa den!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.