Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frusen apelsincheesecake

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Den är god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg kexen i en form med löstagbar kant. Vispa gulor och socker poröst. Blanda ner philadelphiaost, kesella och marmelad.
  2. Vispa vitorna till hårt skum och vänd ner i krämen. Fördela den i formen. Täck med plastfolie och ställ i frysen över natten. Skala en apelsin, skär till filéer och lägg i ett vackert mönster över kakan. Smält cokladen och ringla över.
  3. Ta fram ½ timme före servering. Garnera runt om med tunna, halverade apelsinskivor och jordgubbar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.